Category Blog

A venit vara, timpul frumos, căldura, soarele, vacanța. Unii dintre noi preferă să meargă la mare sau la munte. Alții preferă să vizite diverse obiective turistice, să se bucure de natură.

Indiferent de preferințe, vacanța în rulotă sau autorulotă este cea mai bună soluție.

Iată câteva motive care cu siguranță au determinat și o serie de vedete din România, precum Bodo de la Proconsul, Jojo și Paul Ipate, Codruț Kegheș, Dezbrăcatu de la “Cronica Cârcotașilor”, actorul Corneliu Ulici, Mihai Morar să-și facă vacanța în rulotă sau autorulotă.

Libertate
Rulota sau autorulota îți oferă posibilitatea de a opri când și unde vrei, este casa ta și poți merge cu ea oriunde vrei.

Mobilitate

Datorită faptului că ai șansa să te bucuri de o „casa pe patru roți”, poți vizita diverse locuri în vacanță.

Preț

Călătoria cu rulota sau autorulota este sinonimă cu o vacanță ieftină și distractivă. Nu va trebui să mai cheltuiești sume mari de bani pe hoteluri, zboruri și rezervări.

Nu trebuie decât să închiriezi o autorulotă Campino, să te gândești unde vrei să mergi în vacanță și să-ți faci bagajele. Prețul în sezonul de vârf (vara (15 iunie-15 septembrie) este de doar 145 euro/zi.

  Confort

Contrar a ceea ce se spune uneori, rulota sau autorulota oferă același confort ca și o cameră de hotel (chiar mai mult, în funcție de model).

Autorulotele Campino, de exemplu, sunt asemenea unor mini căsuțe, dotate cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă. De la bord nu lipsesc lenjeriile, pernele, paturile, pilotele și nici grătarul, scaunele și masa de camping, aragazul, frigiderul, chiuveta, aerul condiționat, boilerul cu apă caldă, baia complet echipată. Există chiar și ustensile de bucătărie și kit de curățenie, printre multe alte facilități.

După cum ți-am spus, trebuie să te gândești doar la traseu, să-ți faci bagajul și să cumperi mâncare. Confortul îți este deja asigurat.

Fără bariere

Odată începută călătoria, ai șansa să descoperi locuri deosebite, să decizi ce să vizitezi și când să o faci.

Plajă și munte

Un mare avantaj al călătoriilor cu rulota sau autorulota este că îți poți petrece ziua la plajă și noaptea într-un camping la munte.

 

Siguranță

Autorulotele Campino au închidere centralizată cu telecomandă, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji cu privire la nimic.

Experiență unică

Călătorind cu rulota sau autorulota ai parte de o experiență unică și diferită pe care trebuie să o încerci. Și, de îndată ce vei călători cu o autorulotă Campino, îți va plăcea atât de mult încât îți vei dori să repeți experiența.

Poți călători cu prietenii sau familia

Este cea mai bună opțiune pentru a petrece vacanța cu familia, prietenii sau împreună cu partenerul de viață.

Capeți mai multă încredere în tine

Faptul că trebuie să înfrunți diferite situații care apar pe parcurs, să cauți o soluție pentru a le rezolva, te ajută să-ți îmbunătățești stima de sine, nu numai pentru următoarele escapade în rulotă sau autorulotă, ci în toate aspectele vieţii.

Turism național sau internațional

Deși rulotele sau autorulotele sunt proiectate mai mult pentru turismul național, se pot folosi și pentru vacanțe în diferite țări europene.

Multe vedete din România au decis să colinde Europa cu rulota sau autorulota. Așa că, dacă îți dorești să vizitezi diferite țări europene, o autorulota Campino este tot ceea ce ai nevoie pentru a avea parte de o vacanță de neuitat.

Nu există limite

Dacă decizi să călătorești cu autorulota, limitele le stabilești doar tu. Nimic nu te va împiedica să ajungi acolo unde îți dorești.

Dacă faci parte dintre cei care nu planifică niciodată nimic sau îți este teamă că și vara aceasta vei sta închis în casă, a sosit timpul să te relaxezi. Călătoria cu autorulota îți va da posibilitatea de a pleca de acasă.

Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe site-ul nostru și să-ți rezervi o autorulotă prin completarea unui formular online.

Îți oferim rulote cu 3, 4 sau 6 locuri de dormit. Te sfătuim să-ți alegi rulota în funcție de numărul de persoane care te vor însoți în călătoria pe care o vei face.

Ce spui, ești pregătit să aduni împreună cu cei dragi amintiri memorabile așa cum au făcut vedetele din România? Echipa Campino este pregătită să te ajute să pleci în vacanță.