Category Blog

Călătoria cu autorulota a devenit foarte populară în ultimii ani.

Cei cu spirit liber, care vor să se bucure cât mai mult de frumusețile naturii, aleg autorulota atât pentru călătorii scurte, cât și pentru călătorii mai lungi.

Faci parte dintre cei care iubesc aventura și neprevăzutul? Îți place să încerci mereu lucruri noi? O călătorie cu autorulota prin Europa poate fi soluția perfectă pentru tine.

Pe de altă parte, având în vedere că această călătorie este foarte versatilă, nu există nicio îndoială că este cel mai bun mod de a descoperi autenticitatea locurilor de care îți vom vorbi.

Iată, așadar, care sunt unele dintre cele mai frumoase călătorii cu autorulota prin Europa. Iată cum te poți bucura de trasee grozave care datorită unicității sau lungimii lor au devenit preferatele celor care vor să descopere peisaje spectaculoase.

Călătorie în Țara Fiordurilor (Norvegia)

Una dintre cele mai frumoase călătorii cu autorulota pe care o poți face este cea în Țara Fiordurilor (Norvegia). Peisaje impresionante te vor însoți pe tot parcursul călătoriei într-o țară perfect pregătită pentru aventură cu autorulota. Oslo, Stavanger, Bergen, Insulele Lofoten sau Capul de Nord vor fi câteva dintre cele mai importante locuri de care te poți bucura. Natura splendidă este principalul motiv pentru a face această călătorie spectaculoasă care nu te va lăsa indiferent.

Având în vedere clima Norvegiei, va trebui să iei în considerare perioada în care pleci în călătorie. Zăpada și înghețul pot crea mari probleme.

 Călătorie în Islanda

Această țară insulară spectaculoasă are vulcani, gheizere, lacuri, izvoare termale sau ghețari ... Vizitele obligatorii aici sunt parcurile naturale Vatnajökull și Snæfellsjökull. Pe lângă turul insulei de-a lungul drumului său principal (care se desfășoară aproape în totalitate paralel cu linia de coastă), poți face nenumărate trasee de drumeții.

De asemenea, și dacă plănuiește să călătorești în Islanda, va trebui să ții cont de climă, deoarece în general este frig.

Călătorie pe Valea Loarei și în Normandia ( Franţa)

Franța oferă numeroase rute de savurat cu autorulota. Poți alege Alpii francezi sau Coasta de Azur, dar este păcat să nu optezi pentru Valea Loarei și Normandia. Un traseu plin de istorie și în care te poți bucura de nenumărate castele, sate fermecătoare, stânci, gastronomie bună și natură. La fel ca majoritatea țărilor cu trasee spectaculoase, Franța este o țară în care există multe zone special amenajate pentru campare. Vei găsi foarte multe zone bine amenajate pe tot parcursul călătoriei tale.

 Călătorie în regiunea Highlands (Scoția)

Aproape am putea spune că această regiune a Scoției a fost creată pentru a fi explorată cu autorulota.

Glasgow sau Edinburgh pot fi considerate unele dintre locurile cele mai potrivite pentru a-ți începe călătoria. Aici există zone naturale minunate precum Parcul Național Cairngorms și nenumărate castele, dar și sate fermecătoare și faimosul Loch Ness.

Camparea este gratuită dacă îndeplinești anumite condiții, astfel încât să te poți simți ca acasă călătorind într-un autorulotă.

Dacă îți place să călătorești, ai noroc, deoarece nimic nu te va dezamăgi.

Călătorie în Pădurea neagră ( Germania)

Cu siguranță, de mai multe ori ai auzit acest nume aparte. Pădurea neagră este situată în partea de sud-vest a țării. Fără îndoială este o zonă magică, sate pline de farmec, lacuri, râuri, munți... pe scurt, o călătorie frumoasă pe care o poți face într-o autorulotă. Majoritatea orașelor prin care treci au zone amenajate pentru rulote și autorulote.

Unele dintre locurile pe care nu le poți rata sunt ​​Lacul Mummelsee și cascada Allerheiligen. De asemenea, merită vizitate orașele Gengenbach și Schiltach.

Călătorie în Peninsula Iberică (Spania și Portugalia)

Peninsula Iberică are un număr infinit de rute perfecte de făcut cu autorulota. Trebuie să vizitezi Nordul (Galicia, Asturia, Cantabria și Țara Bascilor), Pirineii, Coasta Levantină, Andaluzia sau Portugalia. Posibilitățile sunt foarte variate în funcție de ceea ce îți dorești. Plaje, munți, orașe mari, sate, natură ... cel mai bine este să alegi în funcție de preferințe.

De asemenea, dacă iei decizia de a închiria în această vară o autorulotă, Campino îți pune la dispoziție o serie de autorulote cu 3, 4 sau 6 locuri de dormit, complet utilitate. Rulotele noastre sunt ca niște căsuțe cu 4 roți în care există inclusiv lenjerii de pat, frigider, aragaz, baie și multe alte facilități menite să te ajute ai parte de o experiență minunată explorând Europa.

Nu va trebuie decât să rezervi rulota pe o dorești completând formularul online, să stabilești traseul, să-ți faci bagajul și să îți cumperi alimentele necesare.

Așadar, ești pregătit să vizitezi Europa cu o autorulotă Campino?