Category Blog

Călătoria are multe beneficii, mai ales pentru cei mici. Și asta deoarece reprezintă o bună o modalitate de a le încuraja creativitatea, de a le arăta diferite locuri și de a-i apropia de natură.

Cu toate acestea, călătoria în sine poate deveni un calvar dacă lucrurile scapă de sub control. Din acest motiv, vrem să-ți oferim câteva sugestii despre cum să călătorești cu copiii într-o autorulotă.

Faceți multe opriri

Potrivit unui studiu realizat de marca de produse de navigație TomTom, copiii se plictisesc în doar jumătate de oră în mașină.

Asta înseamnă că, la scurt timp după începerea călătoriei, vor pune veșnicele întrebări atât de enervante pentru părinți: Cât timp durează călătoria? Cât mai este până ajungem?

Faceți multe opriri pentru ca celor mici să nu i se mai pară călătoriile atât de lungi. Faceți asta chiar dacă acestea sunt mai scurte.

În timpul meselor principale din timpul zilei, caută o zonă de odihnă (unde să puteți opri). Astfel, nu va mai fi nevoie să mâncați în grabă în mașină.

În plus, este esențial să vă opriți când încep să devină nervoși. Dacă este posibil, undeva unde micuții pot alerga puțin.

Este adevărat, călătoria va fi oarecum mai grea pentru tine, deoarece va trebui să faceți mai multe opriri, dar chiar dacă durează mai mult, gândește-te că aceasta va fi mai sănătoasă: nu te vor deranja atât de mult și vei fi mai puțin stresată.

Ia-le jucării pentru a se distra

Nu uita niciodată să le iei jucăriile care le plac cel mai mult. Se vor distra cu ele și te vor lăsa în pace. De asemenea, este bine să aibă la îndemână jucăria preferată, cu care obișnuiesc să doarmă acasă.

Nu trebuie să pierzi din vedere faptul că celor mici le place să se distreze cu adulții. Așa că, te sfătuim să te gândești la ce jocuri puteți juca împreună. Sau pur și simplu cântă împreună cu ei. Le va plăcea.

Dacă ai un singur copil, este important să te joci cu el, astfel încât să nu se simtă singur sau izolat. O soluție bună (ori de câte ori este posibil) ar fi să stai cu cel mic în spate, astfel încât să nu se agite.

Pune în bagaj câteva cărți pentru copii

Fă loc în bagaj pentru cărți de povești. Asigură-te că au o mulțime de ilustrații atractive. Și, desigur, ia-le și câteva cărți de colorat și creioane. În felul acesta le dai ocupație și îi scapi de plictiseală pentru o vreme.

 

O sesiune de desene animate pe zi

Deși nu ar trebui să se uite niciodată prea mult la desene animate, micuților le place foarte mult să se uite la desenele preferate. Important este nu se uite prea mult timp, pentru a nu le obosi ochii.

Așadar, pune în bagaj și tableta pentru ca cei mici să aibă posibilitatea să se uite la desene.

De asemenea, poți descărca pe tabletă și un joc educativ, care să-i facă gândească. Astfel, pe lângă faptul că se joacă și se distrează, ei pot învăța în timp ce călătoresc.

Lucrul fundamental al călătoriei într-o autorulotă cu copii este ca aceștia să aibă oportunitatea să se bucure de drum. Nu contează cât este lungă călătoria, ci contează ca cei mici să nu se plictisească pe parcursul ei.

În plus, în cazul unei călătorii de genul acesta, răbdarea este esențială. Prin urmare, copiii trebuie învățați să aibă răbdare. Ei trebuie să știe că nu trebuie să-l deranjeze pe cel care se află la volan.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile de care trebuie să ții cont dacă îți dorești să pleci cu familia în vacanță cu autorulota.

Sperăm că vei ține cont de ele pentru a avea parte de o experiență de neuitat. De asemenea, sperăm că vei pleca în călătorie cu una dintre rulotele Campino.

Alături de Campino ai posibilitatea ca împreună cu întreaga familia să pleci într-o vacanță de vis în care nu-ți va lipsi nimic.

Știi de ce? Fiindcă rulotele Campino sunt dotate cu tot ceea ce vei avea nevoie pentru ca atât tu, cât și familia ta să aveți parte de confortul de acasă. Nu veți duce dorul băii curate de acasă, nici al apei calde, nici al grătarului din curte. Nu vă va lipsi nimic.

De îndată ce vei intra în casa pe roți Campino, vei descoperi inclusiv lejerii de pat, pături și perne. Nu va trebui decât să cumperi alimente pe care să le pui în frigiderul deja existent.

Ce spui, faci rezervare? Vrei să pleci la drum cu toată familia pentru a descoperi locuri diferite, pentru a avea senzații diferite și confort de 5 stele?

Echipa Campino este oricând pregătită să-ți ofere toate informațiile de care ai nevoie despre călătoria cu autorulota.