Category Blog

Vedetele de la Hollywood sunt foarte excentrice, mai ales cele foarte cunoscute de publicul larg. În ultima perioada, se pare că în categoria lucrurilor de care le place să se bucure intră și autorulotele.

Atunci când participă la filmări sau când decid să ia o pauză și pleacă în vacanță, vedetele folosesc autorulota. Deși, desigur, acestea nu obișnuiesc să o închirieze, ci să o cumpere. Și atunci când cumpără o autorulotă nu pariază pe ceva convențional, ci mai degrabă preferă adevărate conace pe roți.

Iată câteva dintre vedetele de la Hollywood care au descoperit avantajele autorulotei:

Brad Pitt și Angelina Jolie

Faimoșii actori de la Hollywood se pare că au investit un milion de dolari în autorulota pe care au folosit-o. Aceasta avea un living foarte spațios, cu un televizor gigant, astfel încât copiii să se uite la programele preferate, precum și un dormitor matrimonial confortabil, cu o oglindă mare și o bucătărie, care, se pare că a costat 60.000 de dolari, deoarece era utilată cu  aparate realizate de designer. “Casa pe patru roți” a acestora avea patru module care puteau fi mutate și se puteau crea noi spații.

Will Smith

Dacă autorulota lui Brad Pitt pare incredibilă, cea a actorului Will Smith este și mai și.

La prima vedere pare un camion de lux de 16 metri cu 22 de roți. În interiorul acestei rulote, evaluată de specialiști la 2,5 milioane de dolari, există două etaje, blaturi din granit, tavane din piele, pardoseli din marmură, televizoare în fiecare colț și o cameră de proiecție cu o capacitate de 30 de persoane. Practic este un conac pe roți.

Smith nu o folosește pentru a dormi, deoarece preferă să stea în hoteluri de cinci stele sau să închirieze un conac dacă filmarea durează mai mult, ci pur și simplu să petreacă timpul dintre filmarea diverselor scene.

Când trebuie să se machieze, are propria oglindă ascunsă în spatele televizorului.

Se pare că dimensiunile „casei sale mobile” sunt atât de mari (chiar exagerate) încât, atunci când actorul a filmat pentru filmul Men in Black 3 din New York, locuitorii din SoHo au protestat împotriva prezenței camionului pe străzile lor și a poluării pe care a produs-o.

Aceștia și-au dorit ca actorul să mute autorulota de pe drumul public într-o parcare privată.

Chris Hemsworth

Actorul Chris Hemsworth a decis să plece în călătorie cu autorulota în vara anului trecut. Acesta a călătorit în diferite colțuri ale Australiei cu o autorulotă luxoasă împreună cu familia.

Jamie Foxx

Un alt actor de la Hollywood care a ales să călătorească cu autorulota este Jamie Foxx. Acesta o folosește pentru a călători, dar nu pentru a se relaxa, ci pentru a munci. Acesta merge cu ea la diferite case ale vedetelor pentru ale lua interviu în cadrul emisiunii sale Off Script.

Este o rulotă suficient de mare pentru a include echipamentul de filmare (camere, lumini, microfoane) și are o canapea albastră elegantă unde au loc interviurile.

În cazul în care trebuie creată o ambianță aparte cu ajutorul muzicii, în autorulotă este și un pian.

Există chiar și un minibar în spate. Și, în cele din urmă, un loc pentru o cabină în miniatură, unde se poate schimba.

Ashton Kutcher

Când Kutcher a devenit noul „al doilea om” din seria Doi bărbați și jumătate, a ajuns imediat unul dintre cei mai bine plătiți actori. Și a sărbătorit asta cumpărându-și o casă pe 4 roți.

La fel ca și autorulota lui Will Smith, și cea a lui Ashton Kutcher are două etaje, dar costă ceva mai puțin ( „doar” două milioane de dolari).

În ea există suficient spațiu pentru patru persoane. Are o bucătărie de lux, spații extensibile, două băi, o sală de conferințe, șapte televizoare cu plasmă, camere de securitate instalate în exterior pentru a evita paparazzi.

Deși Kutcher a cumpărat inițial autorulota pentru a se bucura de un spațiu luxos în timpul filmărilor la Doi bărbați și jumătate, a ajuns să fie vehiculul pentru luna de miere cu actrița Mila Kunis. Ambii au călătorit în Statele Unite pentru a sărbători căsătoria lor.

Tu ai vrea să te bucuri de o autorulotă echipată complet, cu număr nelimitat de kilometri, la prețuri avantajoase?

O autorulotă CAMPINO este soluția perfectă pentru tine. Ea reprezintă o vacanță de 5 stele pe 4 roți.

Așa că, îți recomandăm să-ți suni prietenii și să le propui o vacanță cu o autorulotă dotată cu de toate. Nu trebuie decât să-ți faci bagajul, să-ți iei cardul și/sau bani cash și să cumperi mâncare. În rest nu mai ai nevoie de nimic. Există în autorulotă.

Bucură-te de zilele frumoase de vară. Pleacă în vacanță cu autorulota CAMPINO prin țară sau străinătate. Fă rezervarede autorulota potrivită. Nu vei regreta!